2022-05-21 07:44:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerencsés nap vár rád

Napi horoszkóp május 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Nap ma a könnyed Ikrek jegyébe lép, és a te életedben is több teret kap a spontaneitás, márpedig ezt a Kos nagyon szereti. Ha szingli vagy, ma különös kalandba bonyolódhatsz, de hidd el, végül minden a lehető legjobban alakul majd.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A napi horoszkóp szerint a Nap ma a könnyed Ikrek jegyébe lép, és a te életedben is több teret kap a spontaneitás, márpedig ezt a Kos nagyon szereti. Ha szingli vagy, ma különös kalandba bonyolódhatsz, de hidd el, végül minden a lehető legjobban alakul majd.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap ma az Ikrek jegyébe lép. Olyan változások veszik mostanság kezdetüket, amelyek boldoggá tesznek. Ha szingli vagy, találkozhatsz az Igazival; ha állást keresel, egy barátodtól hallasz egy ígéretes lehetőségről, és így tovább, az élet minden területén kedvező fordulatok várhatóak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A családi viszályok már az idegeidre mennek. Mégis te vagy az egyetlen, aki a megoldás útján elindulhat. Sokkal több empátiával bírsz, mint a többiek, és mindenki helyébe bele tudod élni magad. Ez teher is, de segítség is neked.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerencsés nap vár rád. Kreatív vagy, szinte szárnyalsz, csak legyél óvatos, hogy ne pörgesd túl magad. Kicsi nyugalom még neked sem árt. Érdemes lenne beiktatni egy nagy sétát a kedveseddel. A természet most a legszebb!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap ma belép az Ikrekbe, ennek hatására te is engedsz maximalizmusodból, és jobban tudsz az apró örömökre fókuszálni. Vidám lesz már ez a nap is, és ha szingli vagy, szívesen ismerkedsz.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Otthoni feszültségek miatt is nyugtalanabb lehetsz mostanában, ráadásul a munkahelyeden is állandó változásban vannak a dolgok. Mindenütt te vagy az, aki békíteni próbál, aki kiegyensúlyozásra törekszik. Szerencsére a mai nap sok vidámságot, feltöltődést hoz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Valaki megkérdőjelezheti a viselkedésedet a mai napon. Állj ki az igazadért, de azt is halld meg, ha valamiben jogos a kritika. Ha így állsz hozzá, akkor semmiféle veszekedés nem várható.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap ma belép az Ikrek jegyébe, és te tapasztalni fogod, hogy végre beindulnak sorsodnak kerekei. Nem kell attól tartanod, hogy az akadályok legyőznek. Azok csak azért vannak, hogy végre magasabbra mászhass. Ne félj, menni fog!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Lágyíts a szívedet borító jeges páncélon. Amennyire megvéd ez téged, éppen annyira el is választ másoktól. A Nap az Ikrek jegyébe lép, és megkönnyíti neked is a kapcsolódást! Használd ki a kedvező energiákat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Magad is érzed, hogy nem vagy igazán harmóniában önmagaddal. Pedig most még magad teheted meg az első lépéseket, hogy megtaláld a helyes utat. Hamarosan, a sors fordulatai miatt már kész tények előtt találnád magad. Lépj most.


Halak: II. 19. - III. 20.

Úgy tűnik, ki kell mozdulnod megszokott helyedről: utazásra, világlátásra szólítanak a csillagok. Az utóbbi időben talán a munka megszállottjává váltál. De rá kell ébredned, hogy vannak dolgok, amik nélküled is működnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: